Cantaretul canadian Leonard Cohen a gazduit o sesiune de auditie pentru noul sau album, in Los Angeles, in seara de 13 octombrie, si a clarificat zvonurile ca este pregatit sa moara, aparute in urma unor declaratii ale sale facute intr-un interviu pentru The New Yorker, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu cred ca voi putea termina acele cantece la care lucrez. Poate, cine stie? Poate voi avea energia necesara, nu stiu. Dar nu indraznesc sa ma incred in vreo strategie spritiruala. Nu indraznesc sa fac asa ceva. Am ceva munca de facut. Sa am grija de afaceri. Sunt gata sa mor. Sper sa nu fie prea inconfortabil. Cam asta imi asum.", spusese pentru The New Yorker muzicianul in varsta de 82 de ani.

Dar joi seara, 13 octombrie, Coehn intr-o efuziune de optimism le-a spus fanilor ca doar incerca sa faca o afirmatie filosofica care a fost prost inteleasca.

"Am spus recent ca sunt gata sa mor si cred ca am exagerat. Tot timpul m-am autoironizat. Intentionez sa fiu nemuritor.", a declarat artistul. Leonard Cohen spera sa creeze dupa "You Want It Darker", noul sau album care va fi lansat in curand, doua noi albume la care a inceput deja sa lucreze.

Dar cantaretul a marturisit ca nu se afla intr-o stare optima de sanatate in ultimul timp adaugand ca: "Fiul meu si fiica mea m-au sustinut amandoi extrem de mult, in special in timpul recuperarii. Am fost binecuvantat si sunt recunoscator ca imi sunt alaturi."

In ziua in care a implinit 82 de ani, pe 21 septembrie, legendarul Leonard Cohen a decis sa le ofere fanilor sai un cadou special. A lansat o noua piesa melancolica si tulburatoare, intitulata "You Want It Darker".