Hardwell, Tujamo, Dannic si Scooter au facut show, vineri, in cea de-a doua zi a Festivalului Untold in fata a zeci de mii de oameni, transmite Agerpres.

A doua zi a celei de-a doua editii a Untold a fost deschisa pe scena principala de Power pe vinil, in fata unui public destul de restrans. Nici cei de la Subcarpati si Kadebostany care au performat in total peste trei ore nu au reusit sa stranga mai mult de 500 de spectatori la reprezentatiile lor.

Atmosfera a inceput sa se anime pe Arena Cluj odata cu show-ul celor de la Scooter. Castigatori de-a lungul timpului a peste 80 de premii, germanii HP Baxxter, Rick J Jordan si Michael Simoncare au adus pe scena ritmuri dance si techno. Alaturi de cei trei pe scena s-au aflat si patru dansatori.

Solistul trupei, HP Baxxter, a interactionat permanent cu publicul, care a fredonat alaturi de cei trei germani, hituri ca "Hyper hyper", "Ramp" ("The logical song"), "Maria" ("I like it loud"), "Hello!" ("Good to be back"), "The question is what is the question?". Germanii au adus la Untold si "Habanera" de Georges Bizet.

Desi publicul a cerut bis, cei de la Scooter nu au revenit pe scena.

Pe scena de pe Cluj Arena a urmat Dannic, un DJ olandez venit pentru prima oara in Romania. "Salut Romania! Vreau sa vad energie!", a spus Dannic, in debutul concertului.

DJ-ul olandez a tinut in "priza" publicul cu mixuri de groove dance pe piese precum "Girl you are amazing", "Pomp it up", "Love me again". "Sunteti absolut minunati!", le-a transmis el spectatorilor dupa cele doua ore de concert.

In conferinta de presa sustinuta inainte de a urca pe scena, Dannic a afirmat ca si-ar dori o colaborare cu INNA.

"Nu cunosc niciun artist roman, in afara de INNA, dar nu am avut nicio colaborare. Mi-ar placea sa colaborez cu ea", a afirmat DJ-ul olandez.

El a marturisit ca nu a reusit sa guste mancare romaneasca si ca i-ar placea sa revina. "Mi-ar placea sa revin aici si sa petrec ceva timp", a adaugat Dannic.

DJ-ul olandez Hardwell - pe numele sau real Robbert van de Corput - a adus pentru a doua oara la Untold ritmuri de house progresiv si electro house, intr-un show complet cu jocuri de lumini, efecte pirotehnice si grafica. Printre cele mai rasunatoare hituri ale sale se afla: "Spaceman", "Encoded", "The World", "Cobra" si "Apollo".

Imbracat in tricoul nationalei de fotbal inscriptionat cu numele sau de scena si cu logo-ul Festivalului Untold, Hardwell a interactionat mai bine de doua ore cu publicul.

"Sunt a doua oara la Untold. Daca vreti sa petreceti, ridicati mainile. Sariti cu totii! (...) Fiti cel mai galagios public pentru care am cantat vreodata", a spus DJ-ul.

Pe scena a urmat germanul Tujamo - pe numele real Matthias Richter -, care a intretinut atmosfera electrizanta creata de Hardwell.

"Ce faci Romania? A doua oara aici. Tot ce pot sa spun e wow!", a transmis Tujamo, care a mixat peste o ora si jumatate. Intre piesele cunoscute ale DJ-ului se numara "Dr. Who!" si "Boneless".