Artistul Aaron Chervenak a decis luna trecuta sa isi uneasca destinul, in mod oficial, cu smartphone-ul sau. Casatoria atipica a avut loc, asa cum era de asteptat, intr-o capela din Las Vegas, unde ceremoniile bizare sunt o normalitate. Conform artistului, proprietarul capelei nu numai ca a acceptat propunerea sa neobisnuita, ci s-a aratat a fi cu adevarat incantat de aceasta ceremonie, noteaza odditycentral.com.

Aaron Chervenak s-a casatorit cu telefonul sau smartphone intr-o capela din Las VegasFoto: Captura YouTube

Conform unui studiu realizat de compania Kaspersky, un sfert dintre utilizatorii smartphone declara ca telefonul este mai mult sau la fel de important pentru ei precum sunt parintii si familia lor. Pentru multi dintre noi, smartphone-ul este ultimul lucru cu care interactionam inainte de a merge la culcare si primul lucru pe care il verificam atunci cand ne trezim.

"Suntem impreuna 24/7 si interactionam la mai multe niveluri. Ne uitam la telefon pentru a primi consolare, pentru a ne calma, pentru a adormi si pentru a ne relaxa, iar pentru mine aceste aspecte descriu o relatie," a declarat Aaron Chervenak.

"Daca stau sa ma gandesc cu smartphone-ul meu am avut cea mai lunga relatie si din acest motiv am decis sa fac acesta ceremonie," a adaugat acesta.

Aaron Chervenak este regizor de film si director de imagine, si traieste atat in Europa, cat si in Statele Unite ale Americii. Este specializat in filme de calatorie, aventura si reclame, iar cu materialul de mai jos, intitulat "IBIS Expedition", artistul a fost nominalizat pentru Leul de aur la Cannes.