O lucrare de arta din sticla expusa in Muzeul Sticlei din Shanghai, China, a fost distrus partial de doi copii care au incercat sa o traga de pe perete, in timp ce doua femei care ii insoteau, probabil parintii, ii filmeaza, relateaza Huffington Post. Incidentul a fost filmat de camerele de luat vederi din muzeu.

Exponat din sticla, distrus de doi copiiFoto: Captura YouTube

In imagini pot fi vazuti cei doi copii care trec de banda pusa pentru a semnaliza accesul interzis in imediata apropiere a exponatului, o sculptura din sticla a doua aripi, intitulata "Inger asteaptand". Copiii incep apoi sa traga de lucrarea atarnata pe perete. In tot acest timp, cele doua femei ii filmeaza, ba chiar la un moment dat una se apropie de banda despartitoare, ca si cum ar fi vrut sa aiba o imagine mai buna.

In cele din urma un fragment dintr-o aripa s-a desprins, trecand la mica distanta de capul unuia dintre copii si spargandu-se la contactul cu podeaua.

Potrivit Metro.uk, artista Shelly Xue a decis sa lase lucrarea asa cum este, redenumind-o "Inger distrus". Muzeul a postat, ca exemplu negativ, inregistrarea cu joaca celor doi copii.

羽毛掉了一小块

A photo posted by 生活日志 (@et_gloria) on