Shia LaBeouf i-a trimis un mesaj vocal barbatului care a fost batut pentru ca semana cu el, prin care si-a cerut scuze pentru acest incident, relateaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Mario Licato a publicat pe Instagram (25 aprilie) un selfie cu ochiul invinetit pe care l-a capatat dupa ce a fost lovit in fata cu pumnul de catre un necunoscut, in momentul in care iesea de la metrou (in Manhattan, New York).

Barbatul atacat a afirmat ca a fost batut de un om necunoscut, care i-a spus: "Asta e pentru ca arati exact ca Shia LaBeouf!".

Cateva zile mai tarziu, actorul Shia LaBeouf a intrat in legatura cu victima, lasandu-i un mesaj vocal pe numarul de telefon de serviciu a lui Mario Licato prin care si-a cerut scuze pentru cele intamplate, declarand ca se simte prost in legatura cu acest incident si ca si-ar fi dorit sa fie in New York pentru a-l ajuta pe Mario.

Conform victimei, acesta a fost mesajul actorului: "Hei, sunt Shia LaBeouf...Tocmai am citit un articol in care scria ca ai primit un pumn in fata pentru ca arati ca mine. Oooof, omule, cat de aiurea! Imi pare foarte rau... Dar inteleg; s-a mai intamplat chestia asta. Nu stiu ce sa zic...Mi-as fi dorit sa fiu in New York ca sa vin sa-ti aduc niste supa (americanii isi ofera supa unul altuia in momentele in care cineva e racit sau se simte rau, n.r.)".

"E foarte aiurea situatia; nici nu stiu ce sa spun. Imi pare rau. Oamenii sunt nebuni. Doar pentru ca aratai ca mine?", ar mai fi spus Shia LaBeouf, potrivit lui Mario Licato.

Vedeta din filmul Transformers, care, in ultimii ani a devenit mai cunoscut pentru intamplarile sale cu politia, decat pentru filmele in care a jucat in ultimii ani, i-a lasat lui Mario numarul sau de telefon pentru a stabili o intalnire, astfel incat sa poata sta de vorba si sa rada pe seama celor intamplate.

Ultimul lucru spus in mesajul vocal a fost "Si inca o data, sunt Shia LaBeouf, tipul cu care semeni si ai fost lovit din cauza asta. Si imi pare foarte rau. Tine capul sus". Mario a declarat ca actorul parea cu adevarat afectat si se simtea din vocea lui ca-i pare rau.