Harry si William, faimosii printi din familia regala britanica, au vizitat marti platourile de filmare Pinewood din apropierea Londrei, unde s-a turnat "Star Wars: The Force Awakens", s-au "duelat" cu sabii Jedi si s-au fotografiat cu Chewbacca, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Vizita regala a avut loc in studiourile londoneze Pinewood, unde s-a turnat al optulea episod al francizei, "Star Wars: The Force Awakens".

Fratii cu sange albastru Harry si William au vrut sa omagieze prin aceasta vizita, "savoir-faire-ul" si creativitatea britanicilor care s-au implicat in productia blockbusterului.

Harry si William s-au "duelat" cu sabii Jedi, s-au fotografiat si l-au mangaiat pe personajul Chewbacca.

Harry a martusit ca e "un veritabil geek" (tocilar). El a destainuit ca a urmarit cu ardoare saga intergalactica Star Wars.

Harry si William s-au intalnit la studiourile Pinewood cu o parte din distributia episodului 8 din seria Star Wars, printre care actorii Daisy Ridley, John Boyega si Mark Hamill.

Fotografiile pe care cei doi frati le-au facut in studio au fost postate pe paginile oficiale (si regale) de Twitter si Instagram ale Palatului Kensigton.