Snoop Dogg a postat pe contul sau de Instagram o poza prin care spunea ca se afla in Bogata, Mures, desi acesta era in acel moment in Bogota (Columbia).

HotNews.roFoto: Hotnews

Cantaretul Snoop Dogg se afla in Columbia pentru festivalul Estereo Picnic.

Intr-un moment de confuzie, pe aeroportul din Columbia, acesta a postat ca se afla in Mures, in localitatea Bogata.

A photo posted by snoopdogg (@snoopdogg) on

Rapperul este asteptat in comuna mureseana cu palinca de prune sau de mere si cu ciorba din moare de varza cu carne de porc, transmite Agerpres.

Primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat luni, pentru Agerpres, ca in comuna au fost americani care s-au simtit extrem de bine, asa ca rapperul Snoop Dogg poate sa vina, intrucat aici exista locuri de cazare, dar este si o mancare traditionala de exceptie.

'Daca vine, il asteptam cu o ciorba de moare de varza cu porc proaspat, facem si cu porc la protap, dar in primul rand il asteptam cu o inima deschisa si curata. La noi, la Bogata, avem si o pensiune la care urmeaza sa facem receptia finala, e o pensiune mica, cu 9 locuri. Este loc de cazare si pe la oameni, avem mancare buna, sanatoasa - eu sunt si producator agricol. Avem si Colina Sasului, o sala de nunti cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mancat mancare traditionala si s-au simtit bine. Deci poate sa vina Snoop Dogg si cu alaiul, pentru ca sunt locuri de cazare si aici oamenii au sufletul curat si ii asteapta cu drag', a declarat Laszlo Barta.

Comuna Bogata din judetul Mures are 2.019 locuitori.