In imaginile de mai jos vedem cum a ales Bill Gates sa refaca o fotografie din liceu, recreand cu acuratete scena fotografiata in urma cu 43 de ani.

Bill GatesFoto: AGERPRES

Imaginile au fost facute public chiar de el in cadrul unei discutii pe site-ul reddit.com, unde celebritatile obisnuiesc sa intre in discutie cu utilizatorii sub forma unui chat intitulat schematic "I am X, ask me anything".

Iata cum arata discutia deschisa de Bill Gates pe reddit.com, in cadrul careia fondatorul Microsoft a primit in ultimele 13 ore peste 12.000 de comentarii.

Pentru a face dovada faptului ca utilizatorul contului reddit.com - thisisbillgates - este intr-adevar Bill Gates, acesta a publicat in cadrul discutiei linkul catre site-ul imgur.com unde poate fi vizualizata fotografia ce recreeaza scena surprinsa in anii tineretii sale:

In materialul video de mai jos, publicat pe contul personal de youtube - TheGatesNotes - Bill Gates raspunde catorva intrebari ce i se adreseaza in mod frecvent, anticipand ca le va primi si in cadrul acestei sesiuni de intrebari: