Patru prieteni aflati in cautarea unei petreceri de Revelion ieftine si originale au venit cu ideea de a-si da intalnire intr-un popas de pe marginea unei autostrazi din nordul Italiei. Insa invitatia lansata pe Facebook a avut un succes atat de mare incat prefectura s-a vazut nevoita sa intervina, scrie AFP.

Eveniment pe Facebook: Revelion alternativ intr-un popas de pe autostradaFoto: Captura Facebook

"V-ati saturat de Revelion obisnuit si plictisitor? Vreti ca anul acesta sa petreceti 31 decembrie intr-o maniera cu adevarat originala? Veniti cu noi (…) Nu costa decat taxa de autostrada", anunta organizatorii intr-un eveniment pe Facebook numit "Revelion alternativ la Autogrill de Rovigo".

Cei 4 prieteni planuiau sa sarbatoreasca cu sandwich-uri de la benzinarie si sa "se distreze pe cont propriu in fata intrarii". Peste 15.000 de persoane si-au anuntat participarea la eveniment.

Ingrijorata, prefectura a constatat ca spatiul nu este adecvat pentru o multime atat de mare iar cei 4 prieteni si-au retras invitatiile. Insa numerosi internauti au anuntat ca vor veni la evenimentul anulat, popasul fiind un spatiu public, in timp ce altii au propus alte spatii ca locuri de intalnire, sau chiar in fata prefecturii.