Cativa dintre actorii ce joaca in Star Wars si-au descris rolurile inainte de lansarea filmului la nivel global, ce va avea loc saptamana viitoare, informeaza Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actorii ce vor reveni sunt Harrison Ford, ce il va juca pe Han Solo, Carrie Fisher, in rolul Printesei Leia si Mark Hamill in rolul lui Luke Skywalker.

In pelicula vor fi si foarte multi actori si personaje noi, acestia care si-au descris caracterele in cateva cuvinte.

Daisy Ridley o va juca pe Rey, pe care o descrie ca fiind "o foarte tanara fata. Este doar o maturatoare... traind o viata monotona. Munceste pentru a trai. Nu are niciun fel de sprijin emotional in jurul ei, nimeni nu ii lumineaza orizontul".

John Boyega il descrie pe stormtrooper-ul Finn ca fiind "mereu in conflict cu sine", incercand sa gaseasca " o noua cale".

Oscar Issac il va juca pe Poe Dameron, "cel mai bun pilot din galaxie. Poarta o casca neagra, crede in Forta, are legatura cu rezistenta si vine intr-o linie lunga de luptatori. Este destul de crud, are o problema cu autoritatea si vrea sa se impuna ca lider."

Adam Driver, in rolul lui Kylo Ren, ce se speculeaza a fi personajul negativ principal, spune ca "este ceva similar in costumul sau cu cel al lui Darth Vader, dar are un comportament mult mai nerafinat si mai necontrolabil decat cei cu care este asociata partea intunecata".

Gwendoline Christie, atunci cand o descrie pe Captain Phasma, spune ca " este liderul Stoormtroper-ilor, un membru al First Order, un caracter ce seamana cu Boba Fett, ce nu este in mijlocul actiunii, dar are un impact major".