O femeie din Florida a fost arestata saptamana aceasta dupa ce a accidentat o alta masina si a fugit de la fata locului, relateaza presa locala. Pana aici, nimic iesit din comun. De precizat insa ca femeia a fost gasita dupa ce sistemul de urgenta al autovehiculului pe care aceasta il conducea a trimis un mesaj automat catre politie anuntand ca proprietarul sau a fost implicat intr-un accident.

O alta femeie care se afla in cealalta masina implicata in accident suferit rani in zona spatelui. In timp ce victima era transportata la spital, politia a primit un mesaj de urgenta din partea masinii, in care se arata ca proprietarul a fost implicat intr-un accident si ca destinatarii mesajului pot sa apese tasta zero pentru a vorbi cu persoanele din vehicul.

In masina se afla Cathy Bernstein, care i-a spus operatorului ca nu a fost niciun accident, ca cineva i-a iesit in fata si ca se indreapta spre casa. A precizat ca nu a baut alcool si ca nu intelege de ce masina sa a sunat dupa ajutor.

Politia s-a deplasat la resedinta femeii si a constat ca autovehiculul suferise daune semnificative in partea frontala iar airbag-ul fusese declansat. Bernstein a negat in continuare, afirmand ca a intrat intr-un copac.

In cele din urma femeia a recunoscut ca a fost implicata intr-un accident si ca a fugit de la fata locului. Ulterior s-a descoperit ca ea mai fusese implicata si intr-un alt accident, si ca fugise de asemenea de la fata locului.