Samantha Fox, o vedeta a muzicii disco din anii '80, a fost evacuata sub escorta agentilor de securitate dintr-un avion aflat in Aeroportul Luton din Marea Britanie, din cauza comportamentului abuziv al artistei, care parea ca se afla in stare de ebrietate, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Samantha FoxFoto: Captura Youtube.com

Vedeta britanica a fost data jos din avion dupa ce mai multi pasageri au acuzat-o ca se afla in stare de ebrietate si adoptase un comportament abuziv. Incidentul a avut loc in Aeroportul Luton din apropierea Londrei, precizeaza publicatia Sun on Sunday.

Samantha Fox, in varsta de 49 de ani, astepta sa se imbarce la bordul unui avion al companiei Wizz Air, spre Lituania, in cursul serii de vineri, in momentul in care a inceput sa se certe cu angajatii companiei aeriene care i-au cerut o taxa de 48 de dolari pentru bagajul de mana.

"Un pasager a trebuit sa fie dat jos din avion din cauza comportamentul sau abuziv fata de angajati", a declarat un purtator de cuvant al companiei aeriene. "Pasagerul parea ca se afla in stare de ebrietate. Acest efect se poate agrava atunci cand avionul se afla in aer", a adaugat acelasi reprezentant al companiei Wizz Air.

"Nu a cauzat o intarziere a acelei curse. A platit taxa de 48 de dolari", a precizat la randul sau agentul de presa al cantaretei Samantha Fox.

"Apoi, ea a explicat faptul ca avea prioritate la imbarcare si, in pofida acestui fapt, pasagerii de la clasa economic au fost imbarcati inaintea ei. O tanara care lucreaza pentru Wizz Air i-a prezentat scuze oficiale, iar ea a zburat cu avionul urmator".