Ronald Dillon, care lucreaza ca specialist IT in cadrul Ministerului Sanatatii din New York, obisnuieste sa foloseasca o voce robotica in convorbirile cu clientii sai, carora trebuie sa le ofere asistenta tehnica prin telefon.

RobotFoto: captura Google

Superiorii acestuia au depus o plangere impotriva lui, mentionand ca Ronald continua sa foloseasca vocea de robot in ciuda insistentelor acestora de a renunta la acest lucru, scrie mashable.com.

In plus, sefii lui Ronald au mentionat ca acesta nu isi indeplineste responsabilitatile de munca conform fisei postului, nu rezolva problemele tehnice in timp util si nu completeaza in raportul tehnic informatiile de contact ale apelantilor.

In data de 15 septembrie judecatoarea Ingrid Addison a decis ca Ronald Dillon sa fie suspendat de la locul de munca timp de 30 de zile pentru ca nu si-a facut treaba in mod corespunzator.

Aceasta nu este prima data cand Dillon a fost suspendat. Anul trecut Ronald a fost suspendat fara plata pentru 20 de zile din aceleasi motive.

Dillon lucreaza in cadrul departamentului de asistenta tehnica de aproape 40 de ani si, conform declaratiilor facute de judecatoare, acesta se considera superior sefilor sai.

Un apel inregistrat al conversatiei sale cu un client poate fi ascultat aici.