Videoclipul de mai jos, filmat cu ajutorul unei drone si editat impreuna cu descrierea rostita de Steve Jobs, ofera o priveliste de ansamblu a Campusului Apple 2 aflat, in prezent, in constructie.

Campusul Apple 2Foto: Captura YouTube

Creatorii materialului video si-au propus sa ofere publicului astfel de imagini in fiecare luna pentru a arata evolutia celei mai mari constructii ce apartine companiei Apple, conform devour.com.

In aprilie 2006, Steve Jobs a anuntat Consiliul Local al orasului californian Cupertino ca Apple a cumparat noua proprietati invecinate pentru constructia ce trebuia sa fie finalizata in anul 2015. Proiectul a intampinat unele intarzieri, fiind demarat abia in 2014 si este asteptat sa fie finalizat, cel tarziu, la inceputul anului 2017, conform wikipedia.org.

Campusul Apple 2 va cuprinde o cladire circulara, o parcare subterana, un centru de fitness, o sala pentru evenimente, un centru pentru vizitatori, o cafenea si un magazin Apple. Campusul va avea, de asemenea, si o gradina centrala cu zone special amenajate pentru ca angajatii sa ia masa in aer liber, conform macrumours.com.