Femeia, mentionata in presa ca doamna Zhao, nu a primit aprobarea pentru a urca la bordul avionului dupa ce a consumat intreaga sticla de cognac, intrucat nu era insotita si era intr-o stare avansata de ebrietate, conform telegraph.co.uk.

HotNews.roFoto: Hotnews

Zhao se afla in aeroportul din Beijing Airport in data de 21 august, orele pranzului, atunci cand a fost oprita la filtrul de control si securitate al aeroportului.

Un angajat al aeroportului a declarat ca femeia, in varsta de 40 de ani, nu a fost lasata sa treaca cu sticla de cognac in bagajul de mana prin punctul de securitate al aeroportului si, fiind prea tarziu pentru a o transfera in bagajul de cala, "a preferat sa faca ceea ce orice persoana responsabila care uraste sa piarda alimente ar face: s-a asezat intr-un colt si a baut toata sticla de cognac", ceea ce a nascut o noua problema pentru agentii de securitate, conform thenanfang.com.

Aflata in stare de ebrietate, femeia a inceput sa se comporte neadecvat si sa vorbeasca incoerent si tare, ulterior cazand pe podea, unde a ramas o vreme pana cand ofiterii de politie au venit la fata locului si au decis ca aceasta nu poate urca la bordul avionului, intrucat este un potential pericol pentru ceilalti pasageri.

Zhao a fost dusa intr-o camera de convalescenta, unde a fost verificata de catre un medic, fiind eliberata abia la orele 19:00, cand familia acesteia a venit la aeroportul din Beijing pentru a o insoti in drumul spre casa.