Ceea ce parea a fi povestea razbunarii extreme a unui soț inselat, s-a dovedit a fi o campanie de marketing a unei companii germane de informații juridice. Un bărbat german, proaspat divorțat, s-a înregistrat cum tăia toate obiectele din casa în jumătate, iar apoi le-a pus la vânzare pe eBay.

Razbunarea unui sot inselatFoto: Captura YouTube

Internetul și presa internațională - Mashable și Fox News, RT din Rusia și Press TV din Iran - au relatat povestea răzbunarii perfecte din Germania. Barbatul a folosit unelte electrice pentru a taia in jumatate telefonul mobil, mobilierul, televizorul și filmul a facut mai mult de 6 milioane de vizualizari pe YouTube, scrie BBC.

De fapt, întreaga razbunare a fost realizata pentru Baroul Avocaților din Germania. Atât soțul cat și povestea sunt false. "Ideea din spate a fost să ne raportam cu umor la o problemă care nu este relevantă doar în Germania. Prea puține cupluri căsătorite iau măsuri de precauție in cazul unei eventuale separari si de multe ori casatoria se termină cu lupte în care nu numai masinile și mobilierul suferă, dar mai ales cuplurile afectate și copiii lor''.