O tabără de vară organizată special pentru adulții consumatori de marijuana se va deschide luna viitoare în Colorado, Statele Unite ale Americii, informează mirror.co.uk.

Întrucât consumul de marijuana este legal în unele state americane, precum Alaska, Oregon, Colorado și Washington, consumul de cannabis a devenit o practică comună și, mai nou, subiectul central al unei tabere de vară, în cadrul căreia se vor ține cursuri pentru cultivarea plantei, dar și lecții de gătit cu marijuana.

CannaCamp este primul eveniment de acest gen și, ca atare, o parte din practicile sale ar putea părea un pic ciudate.

În cadrul evenimentului vor avea loc cursuri de yoga pentru consumatori, terapii de masaj cu cannabis, și, în mod evident, participanților li se va permite consumul drogului recreațional în timpul tuturor activităților. În plus, CannaCamp încurajează consumatorii să își aducă propriile provizii de cannabis.

”Aducem ceva nou spiritului de aventură specific taberelor copilăriei. Un mediu sigur și confortabil în care participanții se pot bucura de consumul de marijuana", a declarat Joel Schneider, organizatorul evenimentului.