Ofițerii de poliție au fost nevoiți să intervină în cadrul paradei bicicliștilor pentru a îl forța pe unul dintre participanți să își pună pantalonii pe el, conform mirror.co.uk.

HotNews.roFoto: Hotnews

Astfel de trasee sunt organizate în întreaga lume pentru a evidenția pericolele în fața cărora sunt expuși în trafic cei ce aleg ca mijloc de transport bicicleta.

Participanților li se permite să meargă pe bicicletă în pielea goală, dar trebuie să se conformeze unor reguli strice: să nu își acopere fețele cu măști și să nu folosească alt mijloc de deplasare în afara bicicletei. Chiar dacă regulile de bun simț nu sunt enunțate explicit, ar trebui să fie evident că astfel de parade nu permit expunerea fără haine în scopuri sexuale sau de un caracter tendențios.

Acest lucru, însă, nu a fost atât de evident pentru unul dintre participanții paradei de bicicliști din districtul Canterbury, din Marea Britanie. Ciclistul, stimulat de întregul peisaj, nu a apucat să parcurgă cursa de 3 mile în jurul orașului, întrucât a fost rapid depistat, somat să își pună pantalonii pe el și să parăsească cursa.