O agenție din Moscova, ce se ocupă cu organizarea de nunți, a venit cu o idee atractivă pentru cuplurile ieșite din comun. Contra sumei de 100 de mii de ruble, echivalentul a 1800 de euro, agenția oferă spre închiriere, în loc de clasica limuză, tancuri, folosite în mod normal în cadrul paradelor militare, conform bbc.com

Tanc rusescFoto: Captura YouTube

Costul de închiriere este stabilit în funcție de distanța parcursă până la sediul primăriei, unde se oficializează cununia și până la restaurantul unde are loc petrecerea nuntașilor, și include aprobările acordate de către stat pentru folosirea echipamentelor militare pe străzile publice.

Dacă ruta parcursă trece prin centrul Moscovei, costurile de închiriere cresc, întrucât vehiculele blindate sunt considerate echipamente de categorie grea și au nevoie de permisiuni speciale ale autorităților, precum și de însoțirea echipajelor de poliție.

Dacă soții rămân plăcut impresionați de această experiență, agenția rusească le propune o nouă ofertă pentru cumpărarea vehiculului blindat, la prețuri comparabile cu achiziționarea unei noi mașini personale.