Seria de selfie-uri făcuta de un elefant din Thailanda întrece orice metodă de a îți face fotografii singur. Dacă vrei să ai cel mai frumos selfie, atunci ai nevoie de perspectiva fotografică a unui elefant. Cel puțin așa susține Christian Le Blanc în urma experienței sale, conform bbc.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aflat într-o călătorie pe insula Koh Phangan din Thailanda, Christian Le Blanc, originar din Vancouver Canada, este posesorul celui mai spectaculos selfie. În timp ce hrănea un elefant, Christian a fost plăcut surprins când elefantul i-a luat camera GoPro, continuând să filmeze întreaga scenă. După câteva momente elefantul a scăpat camera, însă imaginile au putut fi recuperate.

"Acesta este un selfie perfect realizat", au fost gândurile lui Christian, în timp ce a făcut publică seria de selfiuri pe conturile sale de Instagram și Facebook, unde a primit aprecierea câtorva mii de utilizatori.

Această întâmplare nu este una izolată. Anul trecut un elefant din parcul Safari, Marea Britanie, a luat telefonul unui vizitator, confundându-l probabil cu mâncarea și a continuat să filmeze.

Să fie, oare, selfie-ul noua curiozitate a elefanților?