Jonathan Keller și-a făcut câte o poză în fiecare zi timp de 16 ani, iar rezultatul proiectului său este un videoclip incredibil, care a captat atenția la nivel mondial, conform mirror.co.uk.

Jonathan KellerFoto: Captura ecran

rtistul american a început acest proiect la vârsta de 22 de ani, vrând să îi demonstreze iubitei sale că își va folosi zilnic noua sa camera foto care a valorat, la acea vreme, mulți bani. Din experimentul său a reieșit acest videoclip fascinant care surprinde toate schimbările prin care a trecut artistul în perioada dintre 22 și 39 de ani.

"Inițial am considerat că acest experiment se axează pe diferențele pe care fiecare dintre noi le vedem la noi înșine zi de zi: aceeași persoană, persoane diferite. Însă în timp ce proiectul a luat amploare, am pus accentul mai mult pe ideea lui în ansamblu. Am început să observ cum schimbările pe termen lung evoluează în paralel cu schimbările pe termen scurt. Acum sunt curios de cum va arăta sfârșitul și, chiar dacă este un experiment morbid, este ceva ce trebuie să înfrunt", declară artistul pe pagina sa web.