ChrisBenRoy a primit de ziua sa, cand a implinit 30 de ani, o felicitare aniversară scrisă de tatăl său, în urmă cu mai mult de un deceniu, înainte de moartea acestuia, conform independent.co.uk.

FelicitareFoto: Captura ecran

"Tatăl meu a murit după un an și jumatate de luptă cu boala, în urma diagnosticării cu cancer pulmonar, în anul 1999. Presupun că înainte să cedeze în fața bolii, a cumpărat felicitările aniversare pentru mine și fratele meu. Acest gest m-a făcut foarte fericit și, văzându-i scrisul și semnătura, l-am simțit mai aproape", spune ChrisBenRoy ."

După ce a primit felicitarea de la mama sa, ChrisBenRoy a afirmat că au trecut mai mulți ani de când a murit tatăl său, comparativ cu anii petrecuți alături de acesta și, de aceea, această surpriză emoționantă i-a adus aminte de clipele petrecute împreună. "Am plâns, dar erau lacrimi de fericire", afirmă Chris.

"Cred, totuși, că este amuzant ca, în pragul vârstei de 30 de ani când au loc schimbări majore în viața unui om, să primești numai aceste vorbe - "Te iubesc! -- Tata" - dar este, într-adevăr, un gest specific fiecărui tată."