O femeie din Australia a devenit "erou" pe internet dupa ce a aparat o musulmana, care a fost hartuita in metrou de o alta pasagera. Stacey Eden a povestit cum o "doamna mai in varsta" acuza o femeie musulamana, spunand ca este sustinatoare a Statului Islamic pentru ca poarta hijab.

Musulmana hartuita in metrouFoto: Captura YouTube

Imaginile postate pe Facebook arata cum o femeie o intreaba pe cea din fata sa "De ce porti hijabul pentru un barbat care se insoara cu o fetita de sase ani?"

Musulamana a preferat sa nu raspunda, dar Stacey Eden a sarit in apararea acesteia: "O poarta pentru ea, ok? O poarta pentru ca vrea sa fie modesta cu corpul ei nu din cauza unor oameni ca tine care stau si o jignesc".

Cu toate acestea, femeia continua sa comenteze: "Copiii tai decapiteaza oameni in Siria. Citeste ziarele, 148 de oameni, crestini omorati in Kenya. Se ucid intre ei in Siria".

"Nu sta acolo si nu iti bate joc de cineva care nu are nimic de-a face cu asta. Arata putin respect. Daca nu ai nimic dragut de spus, mai bine taci", a continuat Eden in apararea femeii musulmane.

Imaginile au devenit virale, atragand sute de like-uri, share-uri si comentarii pe retelele de socializare.