​Jeremy Clarkson va fi dat afara de BBC, scrie The Telegraph care sustine ca miercuri sefii televiziunii vor face oficial acest anunt. Realizatorul Top Gear a fost suspendat pe 10 martie dupa ce l-ar fi lovit pe producatorul emisiunii. BBC spune ca nu a luat inca o decizie, iar Clarkson a spus miercuri dimineata ca nu i s-a comunicat ce se va intampla.

Jeremy ClarksonFoto: Captura YouTube

The Telegraph spune ca ancheta deschisa de BBC acum doua saptamani s-ar fi incheiat, iar rezultatul e ca celebrul realizator va fi concediat de BBC. "Altercatia" de la care a pornit totul s-ar fi petrecut la un hotel din North Yorkshire unde, dupa o zi de filmare, Clarkson nu a putut avea o masa calda fiindca hotelul nu mai servea la o ora atat de tarzie. Nervos, realizatorul l-ar fi agresat verbal timp de 20 de minute pe producatorul emisiunii - Oisin Tymon - si apoi l-a agresat si fizic 30 de secunde.

BBC vrea insa ca Top Gear sa continue si incearca sa-l convinga pe Chris Evans sa vina in emisiune, acesta realizand acum emisiunea Breakfast Show la Radio 2. Evans este un mare fan al masinilor, avand si un Ferrari 250GTO de colectie in valoare de 12 milioane de lire si una dintre cele mai valoroase colectii de masini de epoca din Regatul Unit. Evans nu s-a declarat dornic sa preia rolul principal la Top Gear, insa sursele spun ca sefii televiziunii vor sa-l convinga,

The Guardian scrie ca dupa pranz ar putea aparea informatii oficiale. Cei de la BBC spun ca nu au luat inca o decizie.