Jeremy Clarkson, realizatorul Top Gear, i-a injurat in public pe sefii BBC, spune ca se asteapta sa fie concediat si adauga ca a incercat sa-si ceara scuze de la producatorul pe care l-ar fi lovit, insa acela nu a vrut nici macar sa-i deschida usa, scrie The Telegraph. Clarkson a fost suspendat saptamana trecuta de catre BBC care a deschis o ancheta si va lua o decizie in legatura cu viitorul Top Gear. Multi i-au luat apararea lui Clarkson si peste un milion de oameni au semnat o petitie de sustinere.

Jeremy ClarksonFoto: Captura YouTube

Clarkson i-a catalogat pe directorii BBC ca fiind "ticalosi nenorociti" si spune ca au dat-o in bara, dorind sa renunte la o emisiune atat de buna. In engleza apelativele au fost nemiloase. Despre sefii BBC spune ca sunt "fuckin' bastards" (...) The BBC have fucked themselves. It was a great show and they fucked it up.”

Totul a pornit de la o altercatie pe care Clarkson ar fi avut-o cu producatorul Oisin Tymon din cauza unui pranz cald. Se pare ca Jeremy Clarkson l-ar fi lovit pe acesta, iar Tymon a raportat incidentul conducerii BBC. Clarkson spune ca i-a dat producatorului mai multe e-mail-uri in care isi cerea scuze, iar la patru zile dupa intamplare s-ar fi dus acasa la acesta ca sa-i ceara personal scuze, insa Tymon nu i-a deschis usa. Presa engleza a scris saptamana trecuta ca Clarkson l-ar fi facut pe Tymon "irlandez lenes".

Clarkson spune ca se asteapta sa fie concediat. Interesant e ca saptamana viitoare ar trebui sa se tina o editie live a Top Gear in Norvegia si e aproape sigur ca star-ul va fi Clarkson. Show-ul se va tine pe Arena Sømarka din Stavanger unde s-au vandut deja 20.000 de bilete.

Jeremy Clarkson, gazda celebrei emisiuni auto "Top Gear", a fost suspendat pe 10 martie de BBC, "in urma unei altercatii" cu un producator. Emisiunea a fost scoasa din programul de duminica, compania media britanica investigand incidentul.

BBC News relateaza ca Jeremy Clarkson a primit in luna mai anul trecut ceea ce el a numit un "ultim avertisment", dupa ce a fost acuzat ca a folosit un termen cu caracter rasist in timpul filmarilor la celebra emisiune auto.