O mireasa din India s-a casatorit cu un invitat de la nunta dupa ce mirele a suferit o criza de epilepsie, relateaza The Independent.Mirele, Jugal Kishore, in varsta de 25 de ani, s-a prabusit la pamanat in timpul schimbului traditionat de flori "varmala" din orasul Rampur.

Nunta in IndiaFoto: Captura YouTube

Boala sa a fost un soc pentru viitoarea sotie, in varsta de 23 de ani, care a fost nemultumita ca acesta ascunsese faptul ca are epilepsie de ea si de familia sa.

In loc sa anuleze nunta, mireasa s-a decis pe loc sa isi inlocuiasca mirele cu Harpal Singh, cumnatul surorii sale, prezent si el la ceremonie. Dupa alegerea noului sot, nunta a continuat conform planului pana in momentul in care logodnicul tinerei si-a revenit si s-a intors de la spital, scrie Agerpres.

Socat sa constate ca aleasa sa sarbatorea alaturi de alt mire, tanarul si familia sa au incercat sa o convinga sa se razgandeasca, dar pentru ca mireasa a ramas neclintita in decizia ei, disputa s-a transformat intr-o adevarata bataie cu farfurii si tacamuri.

Noul mire era imbracat in blugi si geaca de piele, dar nu a stat pe ganduri cand a auzit propunerea miresei.

Ulterior, familia tanarului a depus o plangere la politie, pe care a retras-o pana la urma la interventia unor rude mai in varsta.