Platforma audiovizuala Netflix a pus la dispozitie din greseala abonatilor sai miercuri al treilea sezon al serialului "House of Cards", in total 10 din cele 13 episoade pe care preconiza sa le lanseze in premiera la 27 februarie, informeaza Agerpres.

Frank Underwood, personajul principal din serialul House of CardsFoto: Captura YouTube

Intr-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter al 'House of Cards' gestul a fost calificat drept o scurgere tipica Washingtonului, intr-o aluzie la masinatiunile politice pe care le trateaza serialul. Un purtator de cuvant a clarificat totusi ulterior ca a fost vorba "de o eroare tehnica".

Netflix a retras toate episoadele dupa aproape 20 de minute de la lansare, insa unii abonati au putut sa vada cel putin un episod, potrivit The Hollywood Reporter.

"House of Cards" relateaza lupta pentru putere la Washington si se axeaza pe figura ambitiosului Frank Underwood (Kevin Spacey) si a sotiei sale machiavelice Claire (Robin Wright).

Lansarea anticipata a "House of Cards" a suscitat o ampla valtoare pe retelele sociale cu doua saptamani de la premierea oficiala, astfel incat unii au speculat ca ar putea fi vorba de o strategie de promovare.