Parintii unui baiat de 5 ani au fost facturati pentru ca acesta nu a ajuns la ziua de nastere a prietenului sau si au fost amenintati ca vor fi actionati in instanta daca nu vor plati suma ceruta, anunta The Guardian.

Baiatul de 5 ani si facturaFoto: Captura YouTube

Derek Nash si Tanya Walsh au gasit in ghiozdanul fiului lor un plic maro ce contine o factura de 15,95 de lire. Plicul a fost pus acolo de mama colegului sau, Julie Lawrence.

Lawrence spune ca lipsa lui Alex de la petrecere i-a cauzat o "gaura in buget" si ca parintii acestuia aveau numarul ei de telefon pentru a o anunta ca fiul lor nu poate ajunge.

Totul a inceput cu o invitatie la o petrecere inainte de Craciun. Alex le-a spus parintilor ca vrea sa mearga, iar acestia au confirmat prezenta baiatului lor. Cu toate acestea, cu o zi mai tarziu, parintii au realizat ca baiatul trebuia sa mearga in ziua respectiva la bunici.

"Nu sunt prietena cu Julie Lawrence, nu vorbim una cu alta la scoala, dar mi-a parut rau ca Alex nu a putut sa mearga la petrecere. Am cautat invitatia dupa petrecere, dar nu sunt sigura ca am primit una. Dar, sa primesc o factura in acest fel, este o modalitate foarte proasta de a rezolva situatia", a spus mama baiatului.

"I-am spus ca nu voi plati", a adaugat aceasta.