O fetita in varsta de sapte ani, care a supravietuit dupa ce avionul in care se afla impreuna cu alte patru persoane s-a prabusit vineri in statul american Kentucky, a plecat de la locul accidentului pentru a cauta ajutor, relateaza Mediafax.

Larry Wilkins, in varsta de 71 de ani, se uita la televizor in jurul orei locale 18.30, cand a auzit batai in usa. "Fetita venise la usa mea", a declarat Wilkins pentru NBC News. "Sangera destul de rau, picioarele ii sangerau, avea nasul plin de sange. Era desculta, avea doar o soseta", a povestit el.

"Mi-a spus ca mama si tatal ei sunt morti si ca a fost intr-un avion care s-a prabusit, iar avionul este rasturnat", a adaugat el. "A intrebat daca poate sa stea aici. I-am spus: Draga mea, ce pot sa fac pentru tine? Am luat un prosop si am curatat-o. Si bineinteles am sunat la 911", a explicat barbatul.

Marty Gutzler, in varsta de 49 de ani, si Kimberly Gutzler, in varsta de 45 de ani, impreuna cu fiica lor de noua ani Piper Gutzler si verisoara acesteia, Sierra Walder, in varsta de 14 ani, au murit in accident, potrivit politiei din Kentucky. Identitatea fetitei in varsta de sapte ani care a supravietuit si relatia ei cu victimele nu a fost dezvaluita. Victimele erau originare din Nashville, Illinois, a precizat politia.

Epava unui avion Piper PA-34 si cadavrele a patru persoane au fost gasite ulterior intr-o zona impadurita din Lyon County, a declarat politia.

Fetita a primit ingrijiri la spital, dar ranile nu ii pun viata in pericol. Politia sustine ca avionul zbura de la Key West, Florida, catre Mount Vernon, Illinois, atunci cand s-a prabusit. Autoritatea pentru aviatie civila FAA a pierdut contactul cu aeronava in jurul orei locale 17.55, la scurt timp dupa ce pilotul a raportat probleme tehnice la motor, au afirmat autoritatile.