Grumpy Cat, "pisica morocanoasa" care a devenit celebra pe internet, i-a adus stapanei sale in ultimii doi ani peste 80 de milioane de euro, obtinuti din vanzarea de carti, filme si alte produse, potrivit The Telegraph.

Grumpy Cat's Worst Christmas EverFoto: Captura YouTube

"Ceea ce ea a obtinut intr-un timp atat de scurt este incredibil", a spus stapana acesteia Tabatha Bundesen din Morristown, Arizona.

"Am renuntat la postul de chelnerita la cateva zile dupa prima aparitie a ei pe retelele de socializare, iar de atunci telefonul nu s-a oprit din sunat", a precizat stapana pisicii.

Castigurile lui Grumpy Cat le-au eclipsat pe cele ale multora dintre cele mai mari nume de la Hollywood, precum Gwyneth Paltrow (care a castigat 12 milioane de lire sterline anul trecut) si Cristiano Ronaldo (27,1 milioane de lire sterline).

Grumpy Cat a devenit un star pe Internet dupa ce fratele lui Bundesen a postat o fotografie pe internet. Faima acesteia s-a raspandit rapid. In prezent aceasta are 521.000 de fani pe Instagram si 255.000 pe Twitter.

Exista o linie de produse, inclusiv o marca de cafea rece, numita Grumppuccino, iar pisica a devenit si imaginea Friskies.

Anul trecut The Grumpy Cat a aparut pe prima pagina a publicatiilor The Wall Street Journal si New York Magazine.

Filmul "Grumpy Cat's worst Christmas Ever" este pregatit de lansare si se zvoneste ca este o combinatie intre filmele "Home Alone" si "Die Hard"