Miliardarul Donald Trump a fost ironizat pe Twitter dupa ce a redistribuit un mesaj de la un fan, care avea atasata forografia a doi criminali in serie celebri, scrie AFP. Phil Bradbury si-a folosit contul de Twitter pentru a intra in contact cu miliardarul, iar apoi i-a cerut acestuia sa redistribuie mesajul sau "Buna @realDonaldTrump. Parintii mei, care au murit, au spus mereu ca ai fost o inspiratie pentru ei. Poti sa distribui (n.red. retweet) mesajul in amintirea lor?"

HotNews.roFoto: Hotnews

Fotografia atasata mesajului nu era cea a parintilor lui Bradbury, ci arata doi criminali in serie din Marea Britanie, Rosemary si Fred West, care au torturat, violat si ucis mai multe femei in anii 1970 si 1980.

Cand Trump a redistribuit mesajul, multi utilizatori ai retelei de socializare i-au trimis cereri batjocoritoare asemanatoare cu cea a lui Phil Bradbury. Trump a sters mesajul si a amenintat ca ii va da in judecata pe cei care vor mai continua cu aceste farse.

"Un cretin a postat in mod fraudulos pe Twitter ca parintii sai ma considerau o mare inspiratie si m-a rugat sa distribui mesajul. Am facut acest lucru din bunatate. Poate voi depune o plangere", le-a spus miliardarul celor 2,7 milioane de fani de pe Twitter.

"Credeam ca o sa fac o fapta buna atunci cand distribui poza pentru parintii lui. Lectia este sa nu faci fapte bune si sa nu ai incredere. E trist", a adaugat Donald Trump.

Contul lui Donald Trump a fost inundat de mesaje ironice si rautacioase. Un utilizator a atasat o poza cu Adolf Hitler si i-a scris "Bunicul meu te-a iubit. El e mort acum. Poti sa redistribui poza?"

O alta fotografie, care prezinta o pasare care amesteca paste cu ciocul, este insotita de mesajul "Buna ziua, Donald Trump. Fiul meu e desfigurat si acum arata asa. Poti sa distribui mesajul pentru a creste gradul de constientizare?"

Fred West, care a fost acuzat de 12 crime, s-a sinucis in inchisoare in 1995, la varsta de 53 de ani. Sotia sa, Rosemary, a fost condamnata la inchisoare pe viata in 1995 pentru comiterea a 10 crime. In varsta de 60 de ani, Rosemary este singura femeie din Marea Britanie condamnata la inchisoare pe viata, fara posibilitatea de reducere a pedepsei.