​Trei cluburi de golf exclusiviste l-au refuzat pe presedintele Obama, motivand ca acesta nu a anuntat din timp, iar "vizita sa ar putea sa ii incomodeze pe ceilalti membri", noteaza The Telegraph.

Barack Obama pe terenul de golfFoto: Captura YouTube

Zvonurile spun ca presedintele Obama a fost refuzat de cel putin trei cluburi de golf din New York, pe care acesta le intrebase daca poate juca o runda in timp ce vizita zona pentru a participa la nunta unui consilier in weekendul de Ziua Muncii.

Potrivit canalului local de stiri WNBC, cluburile s-au plans ca nu fost anuntati din timp de echipa presedintelui de la Casa Alba.

Surse citate de postul local spun ca Trump National Golf Club, Winged Foot si Willow Ridge, toate din Westchester County, au fost printre cluburile care au spus ca nu pot gazdui echipa de securitate a presedintelui in unul dintre cele mai aglomerate weekend-uri din an.

In plus, cluburile de golf au fost reticente si pentru ca prezenta presedintelui ar fi putut sa le creeze inconveniente membrilor bogati, care platisera peste 100.000 de dolari pe an.