O femeie jihadista din Londra promite sa devina prima femeie care va decapita un prizonier din Vest in Siria. Khadijah Dare, care este originara din Lewisham, sud estul Londrei, a "sarabtorit" pe Twitter uciderea ziaristului american James Foley, transmite The Telegraph. Femeia este mama unui baiat si are varsta de 22 de ani. Aceasta s-a mutat in Siria in 2012, impreuna cu sotul sau suedez, luptator al ISIS, iar acum si-a exprimat dorinta de a efectua o executie similara.

Khadijah DareFoto: Captura YouTube

Sub numele de Muhajirah fi Sham ("imigrant in Siria"), femeia a postat urmatorul mesaj pe Twitter: "Orice linkuri pentru executarea jurnalistului va rog. Allahu Akbar. Marea Britanie cred ca tremura ha ha ha. Vreau sa fiu prima femeie britanica care sa omoare un terorist britanic sau american".

Mesajul femeii a starnit indignare atunci cand a postat o fotografie cu fiul sau, care tinea in mana o arma AK47.

Dare, care a cerut celorlalte femei tinere din Londra sa i se alature in Siria, s-a convertit la islam inca din timpul adolescentei.

La inceputul acestui an, ea a scris: "Toti oamenii care s-au intors in Dar ul kufr (taramul necredinciosilor), ce mai asteptati... grbiti-va sa va alaturati caravanei unde sunt implementate legile lui Allah.