​Autoritatile investigheaza un video, devenit viral pe internet, care arata un barbat lovind o veverita de pe marginea Marelui Canion. Oficialii spun ca sansele sa il gaseasca sunt foarte mici.

Un barbat loveste o veveritaFoto: Captura YouTube

Chiar acum autoritatile lucreaza la caz. Ei realizeaza ca video-ul a fost vazut de foarte multi oameni si ca exista o anumita sensibilitate la tratamentul aplicat animalelor salbatice, a spus purtatorul de cuvant al parcului, Kirby-Lynn Shedlowski, citat de The Telegraph.

Video-ul postat pe Youtube arata un barbat fara tricou, fara papuci, in pantaloni scurti si o palarie de cowboy, care lasa o bucata de mancare la marginea canionului. Apoi, acesta isi pune un papuc in picior si loveste veverita. Un alt barbat, imbracat similar, sta si priveste.

Caracteristicile geografice din video par a se potrivi cu cele ale Marelui Canion, spune Shedlowski.

Autoritatile si-au concentrat atentia pe platforma Youtube pentru a putea continua investigatia.

Bill Wright, angajat la Marele Canion, a spus ca nimeni nu a raportat un incident similar cu cel din video. Dar, cu toate acestea, din momenteul in care video-ul a fost adus in atentia personalului de la Marele Canion, acestia au primit mesaje de la oameni care spuneau ca sunt ingroziti si dezgustati de comportamentul barbatului, cerand autoritatilor sa il pedepseasca.