Cum esti mai convingator: scriind un e-mail bine argumentat sau intr-o conversatie fata in fata? Fiecare strategie isi are avantajele si dezavantajele ei, asa cum fiecare persoana isi are propriile obiceiuri, conceptii si prejudecati. Cu toate acestea, studiile arata ca in general, daca legatura dintre cei doi subiecti nu este foarte puternica, e-mailul convinge mai usor. De asemenea, femeile prefera in general discutiile fata in fata (sunt minded-orientated). Dar aceste observatii nu sunt general valabile. Cum spuneam, fiecare om isi are propriile conceptii...

monstersFoto: Muzart Grafica

NATURA UMANA:

  • Erorile filmului "Gravity". Stiu, o sa-mi spuneti ca nu e documentar ci un film de fictiune. Dar e bine sa stim adevarurile stiintifice, nu?

GIFURI, ANIMATII, FOTOGRAFII:

BIOLOGIE, BOTANICA:

  • Existenta lui Bigfoot e improbabila numai daca stim cu adevarat  ce inseamna improbabilul. Am gasit monstri si pana acum. Recent , s-au obtinut imagini uimitoare a doua foarte misterioase creaturi -calamarul gigantic si pestele-rama. Ele au existat bine mersi si pana acum, nu au aparut din neant. De-a lungul timpului, biologii si pescarii au gasit urme ale existentei acestor monstri care ne bantuie - de la aripioare sau tentacule pana la catre organismele lor intacte. Si, foarte probabil, tot asa vom gasi creaturile rare si de acum inainte.

TEHNOLOGIE:

VIDEO:

  • Iluzia anului 2013 (locul intai la concursul de specialitate): Rotatia generata prin translatie

  • Si daca Luna nu ar exista?

  • Indemanare de robot: rezolva cubul Rubik intr-o secunda

  • De cate ori a mancat Worf bataie in Star Trek? De muuuulte ori!

  • 8 lucruri nebunesti pe care le poti face sub apa.

  • TED Talks. Derek Sivers: Ciudat sau doar diferit?

''Orice medalie are reversul ei'', spune un proverb, iar in 2 minute, Derek Sivers ne arata ca acest proverb este adevarat in feluri in care nu ne-am fi asteptat.

Voi ce ati citit interesant in aceste zile?

Care dintre rubrici ati dori sa fie mai cuprinzatoare, mai consistenta?

O saptamana usoara tuturor!

Sursa foto articol.