Opinia publica din statul american New Mexico s-a declarat revoltata dupa ce un ofiter de politie a fost susprins in timp ce facea sex cu o femeie pe capota unei masini, transmite postul de televiziune KOB 4. Imaginile au fost inregistrate de o camera video amplasata in Canyon Ranch, in Santa Fe.

Biroul serifului din Santa Fe a dat publicitatii imaginea dupa o solicitare venita din partea presei. In fotografie se vede un barbat imbracat in uniforma de politist care intretine relatii sexuale cu o femeie pe capota unei masini.

Postul de televiziune din New Mexico si publicatia Albuquerque Journal l-au identificat pe barbat drept un ofiter din politia statului.

Seriful Robert Garcia a declarat ca imaginile au fost surprinse de o camera instalata pentru a-i filma pe cei care scriu cu graffiti pe cladiri.

HuffingtonPost scrie ca acesta nu este primul caz in care un politist este prins facand sex in timpul programului. La inceputul acestui an, un ofiter din Louisiana a fost suspendat din functie dupa ce a intretinut relatii sexuale in masina de patrulare.

In ianuarie 2011, un politist veteran a demisionat dupa ce a facut sex in masina sa.

Politia din New Mexico nu a precizat daca ofiterul surprins facand sex pe capota masinii va fi sanctionat.

Atentie, imagini ofensatoare!