Rebelii libieni care au patruns vineri in fortareata din Tripoli a liderului libian Muammar Gaddafi au avut ocazia sa descopere bogatia si opulenta in care traia dictatorul si familia acestuia. In vila in care locuia Aisha, singura fiica a lui Gaddafi, rebelii si familiile lor au profitat si s-au delectat cu luxul descoperit: copiii s-au scaldat in piscina interioara, barbatii s-au tolanit pe canapelele aurite, in timp ce femeile au examinat extravagantele decoratiuni din apartament, relateaza The Telegraph.

Rebelii s-au scaldat in piscina din resedinta de lux a fiicei lui Gaddafi, AishaFoto: Reuters

Multi dintre cei care au vazut stilul opulent in care Aisha era obisnuita sa traiasca s-au aratat furiosi de discrepanta dintre bogatiile acesteia si viata in saracie a libienilor.

Un barbat, care s-a prezentat drept Mohammed, a spus ca locuinta Aishei ar trebui sa apartina acum libienilor. "Aceasta este proprietatea poporului libian. Ei (libienii) au trait in saracie in ultimii 42 de ani, in timp ce el (Gaddafi) a stat in lux. Toate acestea apartin poporului liban acum", a afirmat Mohammed.

Luptatorii rebeli au luat cu asalt zilele trecute complexul fortificat din Tripoli in care locuia Muammar Gaddafi, insa locul in care se afla acum liderul libian si familia sa este in continuare necunoscut.