Un rabin din New York sustine ca intre seismul care a zguduit marti Coasta de est a Statelor Unite si casatoriile homosexualilor exista o "legatura directa", transmite HuffingtonPost. Yehuda Levin afirma ca "unul dintre motivele pentru care Dumnezeu aduce cutremurele pe pamant il reprezinta excesele homosexualitatii".

Yehuda LevinFoto: Captura YouTube

Intr-o inregistrare video postata pe YouTube, Levin afirma ca legislatia legata de drepturile homosexualilor, intre care legea mariajului intre persoane de acelasi sex aprobata in New York, este responsabila pentru producerea cutremurelor, precum cel care a avut loc marti in zona Virginia.

"Talmudul spune ca v-ati scuturat organul masculin intr-un loc in care nu are ce cauta. Si eu, de asemenea, voi scutura pamantul", spune Levin in filmul postat.

Rabinul, care in trecut a vorbit in numele gruparii anti-homosexuale National Organization for Marriage (NOM), a afirmat ca nu-i antipatizeaza pe homosexuali: "Nu-i uram pe homosexuali. Imi pare rau pentru ei. Este o revolta impotriva lui Dumnezeu si, literalmente, exista un Iad unde vei plati".

On Top Magazine a relatat ca Joseph Farah, editorul paginii WorldNetDaily.com, a facut declaratii similare legate de legatura intre homosexualitate si cutremurul din SUA.