Avocatii lui Nafissatou Diallo, camerista care l-a acuzat de viol pe Dominique Strauss-Kahn, ar fi ajuns la o intelegere financiara cu aparatorii fostului sef al FMI si ar urma sa renunte la acuzatii, anunta Reuters, citand Wall Street Journal. Avocatii lui Nafissatou Diallo au dezmintit insa stirea.

Nafissatou Diallo renunta la acuzatii?Foto: Reuters

In urma cu cateva zile, revista L'Express a publicat rezultatele unui raport al unui spital din New York unde Nafissatou Diallo a fost examinata medical, la cateva ore dupa pretinsul viol si atac al lui Dominique Strauss-Kahn asupra ei, pe 14 mai, la hotelul Sofitel din New York. Raportul a concluzionat ca femeia a fost intr-adevar violata: "Diagnostic:. Agresiune. Cauza a ranilor suferite: atac, viol,", spune documentul, care subliniaza faptul ca Diallo a sosit cu o ambulanta si insotita de un politist la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Luca din Manhattan, la ora 15:59 (ora locala).

Avocatii francezi ai lui DSK au calificat insa ca "inexact si rauvoitor" rezumatul publicat de saptamanalul L'Express al raportului medical efectuat in cazul lui Nafissatou Diallo.

Urmatorul termen in procesul lui Dominique Strauss-Kahn este programat marti, cand fostul director al FMI urmeaza sa apara in fata judecatorilor din New York.