Conform imaginilor CCTV doi politisti loviti in plin de o masina cand incercau sa prinda un hot care tocmai sparsese vitrina de la un magazin, in timpul actelor de vandalism din Londra, informeaza .Sky News.

Cei doi au fost calcati de un Citroen verde care mergea cu viteza in Waltham Forest, nord-estul Londrei. Unul are rani la genunchi si picioare, iar celalalt la umeri. Ambii au fost transportati la spital.

Detectivii, care trateaza cazul drept tentativa de omucidere, au delcarat ca au dezvaluit imaginile pentru a incuraja oamenii care pot sa dea detalii despre cei responsabili.

Politistii erau in misiune, dupa ce au fost anuntati ca mai multe persoane jefuiesc un magazin de haine, in jurul orei 1 a.m., pe 8 august.

"Este clar ca acesti indivizi nu se gandesc deloc la siguranta ofiterilor sau oricui altcuiva le iese in cale", a declarat un detectiv.

Numarul total al persoanelor puse sub acuzare pentru furt si vandalism se ridica la 940, iar 1.635 de persoane au fost arestate, potrivit Politiei Metropolitane.