Un grup de muncitori ai unei fabrici din Ottawa, Canada, a aflat ca a castigat premiul cel mare la loto, in aceeasi zi in care compania la care lucrau a anuntat concedieri masive, relateaza CBS News.

18 angajati ai companiei canadiene SMART technologies au descoperit ca au castigat impreuna 7 milioane de dolari la extragerea Loto 6/49 de miercuri, dupa ce 10 dintre acestia fusesera instiintati, in dimineata aceleiasi zile, ca vor fi disponibilizati.

Unul dintre castigatori, Colin Willard, a povestit ca tocmai se intorsese la serviciu sapatamana trecuta, dupa ce problemele de sanatate il tinusera in concediu medical timp de sase luni, iar vestea ca va fi concediat l-a socat. Abia joi dimineata, cand a verificat numerele extrase, a descoperit ca el si prietenii lui detin biletul castigator.

"Am inceput sa tremur, m-am dus sa le spun tuturor ca am castigat, dar nimeni nu m-a crezut", a povestit Willard.

Autoritatea pentru loterie si jocuri de noroc din Ontario a confirmat joi ca biletul castigator din seara precedenta este impartit de un grup de persoane din Ottawa.

Suma care va reveni fiecaruia dintre participanti este de aproape 400.000 de dolari canadieni.

Compania SMART technologies, cu sediul in Calgary, a anuntat miercuri ca va disponibiliza 200 dintre cei 300 de angajati de la fabrica de asamblare din Ottawa, urmand sa-si tranfere o mare parte din productie in Mexic.