O echipa de filmare a publicatiei Telegraph a surprins momentele in care unul dintre cei mai periculosi sefi ai lumii interlope din Manchester discuta cu huliganii. Filmarea cu Dominic Noonana fost realizata in timp ce orasul a cazut prada violentelor care zguduie Marea Britanie incepand de sambata seara. Nu se stie deocamdata care este implicarea interlopului in tulburarile din Manchester.

David Noonan (in costum)Foto: Captura Telegraph

Noonan, care este imbracat in costum, este vazut in timp ce discuta cu cativa dintre vandali. Unul dintre ei are in mana un televizor pe care, se pare, tocmai l-a furat.

Telegraph nu ofera detalii si nu se stie deocamdata care este implicarea interlopului in tulburarile din Manchester, insa prezenta lui Noonan in mijlocul protestatarilor ar putea oferi indicii despre adevaratele intentii ale manifestantilor.

Noonan a fost condamnat pana in prezent de peste 40 de ori pentru diverse acuzatii, intre care jaf armat, atacarea unui politist, detinere de arma, evadare din inchisoare si frauda. El a petrecut 22 de ani in inchisorile britanice.

Desi a fost acuzat de implicarea in numeroase asasinate, el nu a fost condamnat niciodata pentru crima.