O formatiune noroasa ce semana cu un chip de om a fost filmata in timpul unei furtuni produse in Canada in aceasta saptamana, transmite YahooNews. Inregistrarea video a momentului a fost postata pe YouTube, devenind virala, cu sute de mii de accesari in doar cateva zile.

NorFoto: Captura YouTube

Denis Farmer a surprins formatiunea noroasa in timp ce se afla in gradina casei sale, in localitatea Grand Falls, din regiunea New Brunswick, in timpul unei furtuni. Norii par ca formeaza profilul unui om, inainte de a se risipi.

"Este doar norocul pur care face ca norii sa arate asemenea unor forme usor de recunoscut - iar acesta este doar un exemplu frapant al unui nor care seamana cu o fata de om", a declarat purtatoarea de cuvant a Centrului National pentru Stiinta Atmosferica, Dr. Perry.

"Este un nor de tip Cumulonimbus, nor de furtuna... care creeaza miscari ale aerului in jos si in jos in interiorului norului", facand ca marginile vizibile ale norului sa se rasuceasca, sa se modifice si sa-si schimbe forma - in acest caz, norul sa semene cu o fata, a spus ea.

Inregistrarea video a momentului a fost postata pe YouTube, devenind virala, cu sute de mii de accesari in doar cateva zile. Multi dintre internauti se intreaba daca forma norului are semnificatii mai puternice sau este pur si simplu o coincidenta.