O transmisiune in direct despre mancarea sanatoasa, realizata de reporterul Brenda Washington de la postul de televiziune KMBC, a surprins o cerere in casatorie, in fata aeroportului international din Kansas City. In timp ce ziarista transmitea o corespondenta pentru emisiunea "FirstNews", undeva in spate, Josh Mullin s-a asezat in genunchi pentru a o cere de sotie pe prietena sa, Ashlee Baldwin.

Cerere in casatorie LIVEFoto: Captura YouTube

Washington relata despre costurile mancarii sanatoase, in timp ce, in spatele ei, Mullin poate fi vazut cum se aseaza in genunchi in fara prietenei sale.

"A cerut-o in casatorie, mi-a zis cameramanul Neeley Schmitz. Nu puteam sa-i vad. Nu stiam ce se intampla in spatele meu", a declarat ulterior Brenda Washington, adaugand: "la inceput, credeam ca echipa de filmare imi joaca o festa. Nu eram sigura ca e un eveniment real".

Dupa ce si-a terminat relatarea despre mancare, Washington le-a facut semn tinerilor sa i se alature pentru transmiunea in direct.

"Cererea ta a fost pe bune?, i-a intrebat ziarista pe cei doi. "E adevarata", a spus Baldwin.

"Ce i-ai spus?", a vrut sa stie Washington. "Da", a replicat simplu fata.

Ulterior, Mullin i-a spus corespondentei KMBC ca a zburat in Kansas City pentru a se intalni cu prietena lui si pentru a o ajuta sa se mute inapoi in Greeley, unde ea este studenta in cadrul University of Northern Colorado. Tanarul este si el profesor in localitate.

Cei doi au spus ca planuiesc sa aiba o ceremonie de nunta restransa, in septembrie.