Fiul unui procuror din Sofia s-a aflat la volanul unei masini BMW, care a lovit doi trecatori, pe o strada din capitala bulgara, transmite Novinite. Bisser Andreev ar fi provocat accidentul in timp ce lua parte la o noua intrecere desfasurata pe strazile din Sofia aproape in fiecare noapte, numita "ruleta ruseasca pe sosele".

Incidentul a avut loc in noaptea de joi spre vineri, cand un automobil Audi, condus de un barbat de 23 de ani, a lovit un BMW, al carui sofer era un tanar de 21 de ani.

Ambele masini aveau placute de inmatriculare cu numere de Sofia.

Imapctul a trimis ambele masini pe trotuar, unde au lovit un barbat de 39 de ani si o femeie in varsta de 34 de ani, ce se aflau in apropierea unei statii de autobuz. Ambele victime au murit la spital.

Accidentul s-a produs pe bulevardul Bulgaria din Sofia.

Potrivit Novinite, soferii participau la o noua intrecere desfasurata pe strazile din Sofia aproape in fiecare noapte, numita "ruleta ruseasca pe sosele". Fenomenul prevede ca soferii sa-si conduca masinile cu viteza maxima si sa nu apese deloc pe frane, in timp ce spectatorii prezenti fac pariuri.

Politistii bulgari nu au facut deocamdata nicio arestare, asteptand rezultatul expertizei tehnice.

Procurorul Ventsislav Andreev a emis vineri un comunicat in care se declara "socat" si afirma ca "fiul meu a fost implicat in accident. Imi pare extrem de rau pentru cele intamplate. Este cel mai mare cosmar pentru orice parinte. Fiul meu este adult si va raspunde acuzatiilor". Procurorul a trimis condoleantele sale familiilor celor doua victime.