Un adolescent american in varsta de 17 ani a supravietuit dupa ce a fost ingropat sub trei metri de nisip pe plaja din Newport (Califonia), transmite YahooNews. Matt Mina a fost prins sub nisip dupa ce tunelul pe care il sapa pe plaja s-a prabusit peste el.

Operatiunea a durat 30 de minuteFoto: Captura Reuters

Zeci de pompieri, politisti, salvamari si voluntari au sapat timp de 30 de minute pentru a-l salva pe tanarul originar din Free Union (Virginia).

Dupa ce a fost salvat, Matt a declarat ziaristilor ca "am crezut ca voi muri, nu ma asteptam sa fiu salvat. Nu stiam nici daca cineva m-a auzit tipand. A fost inspaimantator".

Potrivit informatiilor, mai multe persoane aflate pe plaja au alertat autoritatile, dupa care s-au alaturat eforturilor de salvare.

Oficialii sustin ca baiatul a supravietuit miscandu-si capul dintr-o parte in alta, pentru a crea pungi de aer. "Vreau sa le multumesc tuturor celor care s-au ajutat sa raman in viata", a spus Matt Mina.

Politia din California a lansat un avertisment pentru cei care sapa tuneluri pe plajele din Orange County, fenomen ce reprezinta un nou trend printre tinerii americani.

Atentie, imagini dramatice!