Autoritatile americane au emis joi o alerta la Universitatea Virginia Tech, scena masacrului din 2007 soldat cu 32 de morti, dupa ce in campus a fost semnalata prezenta unui barbat inarmat, a anuntat conducerea universitatii, transmite Reuters.

Alerta postata pe site-ul Universitatii Virginia TechFoto: Reuters

Un mesaj de alerta a fost postat joi pe site-ul Universitatii Virginia Tech: "O persoana inarmata a fost zarita in apropiere de sala de mese Dietrick. Nu iesiti, inchideti usile. Fortele de ordine actioneaza. Sunati la 911 pentru a cere ajutor."

Potrivit informatiilor, trei studenti care se aflau in campus au relatat ca au vazut un barbat alb care parea sa aiba asupra sa o arma, acoperita cu o carpa".

"Fortele de ordine s-au deplasat imediat la fata locului, dar nu au gasit pe nimeni care sa se potrivesca descrierii", se mai arata in mesaj.

Campusul Universitatii Virginia Tech din SUA a fost in aprilie 2007 scena unui sangeros atac armat, cand un student sud-corean cu grave probleme psihice a deschis focul asupra colegilor si profesorilor sai. Dupa ce a omorat 32 de persoane si a ranit alte 28, agresorul s-a sinucis.