​​Dominique Strauss-Kahn ar fi avut o relatie secreta in 1997 cu o avocata de 23 de ani, pe care a parasit-o dupa noua luni, sustine femeia, citata de Telegraph. Marie-Victorine M., care are acum 38 de ani, afirma ca a vrut sa se sinucida dupa ce a fost abandonata de fostul sef al Fondului Monetar International.

DSKFoto: Reuters

Femeia a spus ca relatia lor a avut loc in 1997, in Paris, iar DSK era insurat deja cu Anne Sinclair.

Marie-Victorine a spus ca Strauss-Kahn avea "un apetit sexual urias", descriindu-l drept "un manipulator in serie al femeilor".

Femeia, care este jumatate spaniola, jumatate congoleza, a precizat insa ca legatura lor a fost consensuala si ca fostul sef al FMI nu a fortat-o niciodata sa intretina relatii sexuale cu el.

Intr-un interviu pentru publicatia elvetiana L'Illustre, avocata a spus ca l-a intalnit pe DSK la o intalnire a Partidului Socialist, in Sarcelles, in apropiere de Paris. Cei doi au intretinut relatii sexuale inca din prima zi, intr-un apartament luxos din capitala Frantei, care apartinea unui prieten al fostului sef al FMI. "Eu aveam 23 de ani, el avea 47 de ani. Nu-mi venea sa cred ce se-ntampla", a spus femeia.

"Relatia noastra a fost intensa din punct de vedere fizic, insa nu violenta. E violent un barbat care te impinge intr-un perete ca sa te sarute?... Consider ca relatia noastra a fost mai mult pasionala decat violenta si, mai presus de aceasta, tot ceea ce am facut a fost consensual", a declarat ea.

In timp ce avea relatia cu tanara avocata, Strauss-Kahn a devenit ministru in Guvernul francez.

Femeia a spus ca, dupa ce DSK a abandonat-o, ea a incercat sa se sinucida.

Avocata a refuzat insa sa comenteze informatia ca a ramas insarcinata cu Strauss-Kahn si ca a avortat.

Marie-Victorine M. lucreaza in prezent in Los Angeles si a spus ca a vorbit deja cu avocatul presupusei victime a lui DSK din New York, dar ca este gata sa se intalneasca si cu procurorii americani.

Potrivit Telegraph, avocata este ultima dintr-o serie de cel putin sase femei care sustin ca au avut relatii sexuale cu Dominique Strauss-Kahn. Dezvaluirile lor au fost facute dupa 14 mai, data la care fostul sef al Fondului Monetar International a fost arestat la New York, in urma acuzatiilor unei cameriste din metropola americana, care sustinea ca acesta a incercat sa o violeze. El a fost eliberat din arestul la domiciliu, insa justitia americana nu a renuntat la continuarea anchetei in dosarul in care fostul sef al FMI este acuzat de abuz sexual.

In ultimele saptamani, mai multe informatii aparute in presa de peste Ocean au pus sub semnul intrebarii credibilitatea victimei, iar acuzatiile la adresa lui DSK ar putea fi abandonate.