Fostul director al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, a petrecut cu o femeie cu cateva ore inainte de presupusul atac asupra cameristei de la Hotelul Sofitel, care a avut loc in mai, relateaza sambata tabloidul New York Post, citand mai multe surse. Femeia ar fi "prietena" secreta a lui DSK, iar intalnirea dintre cei doi ar fi avut loc in aceeasi camera in care, ulterior, Strauss-Kahn ar fi agresat-o sexual pe angajata hotelului din Manhattan.

DSKFoto: Reuters

Potrivit informatiilor, femeia misterioasa, care este si ea maritata, lucreaza in industria bancara din New York. Sursele afirma ca ea si Strauss-Kahn (62 de ani) au o relatie "de o buna bucata de timp".

Femeia a fost surprinsa de camerele video ale hotelului in timp ce mergea, impreuna cu DSK, spre apartamentul acestuia de la Sofitel. Ea a parasit camera lui Strauss-Kahn dupa "ceva vreme".

Dupa doar cateva ore, camerista in varsta de 32 de ani a intrat in apartamentul de lux, unde sustine ca a fost agresata sexual de fostul sef al FMI.

Dupa arestarea lui DSK la 14 mai, procurorii americani ar fi incercat sa o intervieveze pe presupusa iubia a lui Strauss-Kahn, insa aceasta a refuzat categoric.

New York Post afirma ca intalnirea dintre DSK si prietena sa a fost descoperita in momentul in care anchetatorii au verificat inregistrarile camerelor de supraveghere. Un purtator de cuvant al Procuraturii din Manhattan si unul dintre avocatii fostului sef al FMI au refuzat sa comenteze informatia.

Fostul sef al Fondului Monetar International a fost arestat in 14 mai, la New York, dupa acuzatiile unei cameriste din metropola americana, care sustinea ca acesta a incercat sa o violeze. El a fost eliberat vinerea trecuta din arestul la domiciliu, insa justitia americana nu a renuntat la continuarea anchetei in dosarul in care fostul sef al FMI este acuzat de abuz sexual.

In ultimele zile, mai multe informatii aparute in presa de peste Ocean au pus sub semnul intrebarii credibilitatea victimei, iar acuzatiile la adresa lui DSK ar putea fi abandonate.