Parintii unei fetite de opt ani au fost arestati dupa ce au propus unui barbat de 32 de ani, si el arestat, sa intretina relatii sexuale cu copilul pentru a-si putea rambursa un credit, a anuntat joi Parchetul din Rotterdam, citat de AFP.

Parintii au postat pe internet un anunt prin care solicitau sprijin pentru rambursarea unui imprumut si au fost contactati de barbatul de 32 de ani, caruia i-au propus relatii sexuale cu copilul in schimbul banilor, a explicat purtatorul de cuvant.

"Am arestat parintii fetitei dupa ce un membru al familiei a descoperit (...) ca propuneau relatii sexuale cu fata lor drept plata pentru rambursarea unui imprumut", a declarat Jeichien de Graaff, un purtator de cuvant al parchetului.

Parintii, in varsta de 44 si 43 de ani, au fost arestati in luna mai in localitatea Hardinxveld-Giessendam (vest), in timp ce barbatul de 32 de ani care a negociat cu cei doi a fost arestat miercuri in Heusden (centru).

Cei trei au fost arestati inainte ca relatiile sexuale sa aiba loc, iar fetita a fost plasata "intr-un loc sigur", a adaugat de Graaff.

"Mesaje pe subiectul fetitei au fost descoperite de un membru al familiei care a imprumutat laptopul parintilor si a alertat autoritatile", a spus ea.

Autoritatile nu au comunicat suma propusa de barbatul de 32 de ani in schimbul intretinerii de relatii sexuale.

Potrivit cotidianului Algemeen Dagblad, parintii au trimis fotografii cu fetita.

Cele trei persoane arestate vor fi acuzate de abuz sexual impotriva unui copil si de producere si distributie de material pornografic infantil.